Етнографски музей на открито "Етър" Габрово © ЕМО "Етър"

„Етър“-а – това е „Духът на България“! Последен шанс да гласуваме

Етнографски музей на открито "Етър" Габрово © ЕМО "Етър"
Етнографски музей на открито „Етър“ Габрово © ЕМО „Етър“

Остават броени часове да подкрепим Етнографски музей на открито „Етър” в Габрово в категория „Духът на България“ на Годишните награди в туризма 2018 г.

Крайният срок е днес, 5 декември 2018 г. Гласува се на сайта на наградите tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria.

В последните дни основен конкурент на ЕМО „Етър“ във вота е замъкът „Влюбени във вятъра“ в с. Равадиново, Созопол. Именно тази номинация озадачи множество габровци, които коментираха в социалните мрежи, че замъкът в Равадиново не заслужава да носи титлата „Духът на България“.

Габрово Daily ви призовава – нека да подкрепим с гласа си първия у нас музей на открито „Етър“!

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.