ДТ "Рачо Стоянов" Габрово © Габрово Daily

Драматичен театър Габрово на 74 години, кани на празнично събитие

Драматичен театър „Рачо Стоянов“ Габрово ще отбележи 74-ия си рожден ден с две изложби и музикална програма. Събитието е на 10 октомври от 18:00 ч., съобщават от габровския театър.

В централното фоайе на театъра ще видим изложба с театрални плакати на габровски постановки от близкото минало и настояще. Деца и младежи от Школата по изобразително изкуство „Елиза Арт“ ще покажат в изложба свои плакати на любими техни детски представления, приказки, както и на литературни творби, които изучават или са ги впечатлили след прочит.

За гостите на театралния празник са подготвени изненади. Тези, които пристигнат първи, също ще получат подарък, свързан с дейността на театъра.

Музикалното трио Христофор Михайлов – цигулка, Ивелин Вълков – цигулка и Елена Вълкова – виолончело ще представят кратка музикална програма, която е вторият подарък от ДТ „Рачо Стоянов“ към всички гости по повод 74-та годишнина на театъра.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.