Дом на хумора и сатирата в Габрово

Домът на хумора в Габрово отваря врати

Домът на хумора и сатирата в Габрово отваря врати за посетители от 14 май. Работното време ще бъде обичайното – от 9:00 до 18:00 часа от вторник до неделя.

Посещенията ще се извършват при спазване на изискването за социална дистанция и на всички противоепидемични мерки. Няма да пестим от дезинфектанти и сме добре запасени с тоалетна хартия, а вие следете да сте на поне 1,5 метра от останалите посетители, споделят от музея.

На този етап няма да се приемат заявки за групови посещения. Детските творчески и образователни ателиета ще продължат да се провеждат онлайн и можете да ги следите във фейсбук страницата и в Youtube канала на музея.

От Дома на хумора са подготвили и карнавална изненада на терасата на музея, която – по думите им – доказва, че имаше полза от извънредното положение. 

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.