Рок фест "Хоталич" Севлиево 2019

За първи път в Севлиево – група „Балканджи“ ще свири на рок фест „Хоталич“

Рок фест "Хоталич" Севлиево 2019
Рок фест „Хоталич“ Севлиево 2019

Група „Балканджи“ ще гостува на третия национален рок фестивал „Хоталич“ в Севлиево, обявиха организаторите от Община Севлиево. Това ще е първото участие на групата в Севлиево. Фестивалът по традиция е с вход свободен, а тази година ще се проведе на 30 и 31 август.

Български фолклор и хеви метъл ще зазвучат край стените на крепостта „Хоталич“. Група „Балканджи“ е основана преди точно 20 години. Корените на един от членовете на групата – Николай Баровски, са от Севлиево.

Останалите участници във фестивала край средновековната крепост вече са ясни. На сцената ще видим John Steel и легендарния David Reece от „Accept“ и „Bonfire“, „Odd Crew“. Какво още включва програмата на рок фест „Хоталич“, вижте в статията ТУК.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.