"Голият крал" - Театрална школа "Котешката къща"

Театрална школа „Котешката къща“ с първо представление пред публика

"Голият крал" - Театрална школа "Котешката къща"
„Голият крал“ – Театрална школа „Котешката къща“

Театрална школа „Котешката къща“ с ръководители Димо Димов, Надежда Петкова и Петко Петков канят на своето първо представление с всички младежи-актьори. Школата ще представи „Голият крал“ по пиесата на Евгений Шварц на 30 юни и 1 юли от 17:30 ч. в Държавен куклен театър Габрово. Входът е свободен.

13 деца се въплъщават в поне двойно количество роли с огромно желание и енергия. Постановката е на Надежда Петкова, Димо Димов и Петко Петков. Музиката е на Ян Руменин. Участват младите актьори от театралната школа Валентин Петров, Венелин Симеонов, Ивет Симеонова, Йоанна Узунова, Йонислава Дончев, Кристина Георгиева, Мария Иваничкова, Нелина Норчева, Никол Димитрова, Николет Иванова, Панайотис Кацимбрас, Пламена Желязкова, Спас Григоров.

Някъде там – в едно вълшебно кралство – живеела някога… Забравете това! Нашата история ще ви въвлече в бурен водовъртеж от смях и случки и няма да имате време да си спомните как изглежда една традиционна приказка. Забъркали сме ви балансиран коктейл от желана принцеса, изобилие от женихи, тиранични майки, чуждестранни гувернантки, малко нинджи, 2-3 прасета и в центъра на всичко – една любов и един гол крал.

Вижте трейлъра на „Голият крал“, постановка на Театрална школа „Котешката къща“:

Габрово Daily е официален медиен партньор на Театрална школа „Котешката къща“.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.