"Да изкукуригаме от смях" - мото на Карнавал Габрово 2017

Гледаме Карнавала в Габрово и онлайн

"Да изкукуригаме от смях" - мото на Карнавал Габрово 2017
„Да изкукуригаме от смях“ – мото на Карнавал Габрово 2017

Карнавалът на 20 май в Габрово ще бъде излъчван директно онлайн на сайта на Община Габрово и на карнавалния сайт от 18.00 до  19.30 часа.

Всички желаещи за гледат в реално време дефилето трябва само да посетят един от двата сайта: gabrovo.bg или carnival.gabrovo.bg, съобщават от Община Габрово.

Карнавално и фестивално настроение в Габрово до края на седмицата

Разбира се, препоръчваме карнавалното изживяване на живо, защото е неповторимо. Пълната програма на събитията тази седмица може да видите тук.

Не пропускайте и първия Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest от 19 до 21 май, когато български и чуждестранни улични артисти ще дойдат в Габрово за циркови представления, светлинно шоу, огнено шоу на кокили и много други. Пълната програма на 6Fest вижте тук:

Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest в Габрово (ПРОГРАМА 19-21 май)

Община Габрово планира отделна камера да бъде част от самото шествие, за да показва кадри от отделните картини.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.