Габровски камерен оркестър © Община Габрово

Италианската певица Роберта Матели гостува на Габровски камерен оркестър

Габровски камерен оркестър © Община Габрово
Габровски камерен оркестър © Община Габрово

Флейтистката Ива Любомирова, италианската певица Роберта Матели и сопраното Ангелина Манчева ще участват в концерт на Габровски камерен оркестър. Събитието ще се състои в сряда, 24 януари, от 19.00 часа в Художествената галерия „Христо Цокев“, съобщават от Община Габрово.

В програмата от цикъла „Избрано от публиката“ ще бъдат изпълнени произведения от Вивалди, Бах, Моцарт, Шуман, Росини, Бизе, Чайковски, Дворжак, Рахманинов, Алфред Шнитке, Димитър Ненов и Васил Казанджиев.

Цените на билетите са 3 лева. За ученици, студенти и лица над 65 г. входът е свободен.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info