Букурещ

Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна участваха заедно на туристическо изложение в Букурещ

Букурещ
Букурещ © Ștefan Jurcă. Източник: Уикипедия

Общините Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна участваха с общ представителен щанд на престижното международно изложение по туризъм TTR в Букурещ, Румъния. През последната година четирите общини следват общ план за развитие на региона като туристическа дестинация и общо членство в европейската мрежа за развитие на туризма в регионите – NECSTouR, съобщават от Община Севлиево.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Габровци в Букурещ през Възраждането – научете повече от Онлайн енциклопедия Габрово

На 16 и 17 ноември 2017 година четирите общини в област Габрово представиха туристическия ресурс и забележителностите в региона. Туроператори, хотелиери и стотици индивидуални посетители получиха рекламно-информационни материали на румънски език.

Общините в област Габрово – с тур за румънски туроператори и журналисти през 2018 г.

Северната ни съседка се е наложила през последните години като ключов пазар за българския туризъм и основен по отношение на краткосрочните пътувания до България. През пролетта на 2018 г. четирите общини планират информационен тур специално за румънски туроператори и журналисти.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.