Новата коледна елха на площад "Възраждане" в Габрово. Фотограф: Стоян Братованов

Габрово празнува на площада ДНЕС – 30 декември

Новата коледна елха на площад "Възраждане" в Габрово. Фотограф: Стоян Братованов
Новата коледна елха на площад „Възраждане“ в Габрово. Фотограф: Стоян Братованов

Габрово ще изпрати старата година с концерт на площада още днес, 30 декември 2018 г. Площад „Възраждане“ ще се превърне в сцена на един прекрасен концерт с участието на група „Мерудия“ и Орлин Павлов, който ще завърши със запомнящо се илюминационно шоу.

Концертът ще започне в 19:00 ч. и ще продължи час и половина. Празничните илюминации ще бъдат от 20:30 ч.

Нестандартното празнуване на Нова година първи в света започна в Габрово през 2016 година.

Припомняме, че на площад „Възраждане“ все още може да посетите и коледния базар или да се снимате пред новата коледна елха.

Габрово Daily ще ви подгрее за предстоящия концерт с две от емблематичните песни на „Мерудия“ и Орлин Павлов:

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info