Национална асамблея „Земята на децата“

10 деца от област Габрово – в Национална асамблея „Земята на децата“

Национална асамблея „Земята на децата“
Национална асамблея „Земята на децата“

Десет деца от област Габрово ще участват в Национална асамблея „Земята на децата“, която се организира от сдружение „Дива Земя“ с подкрепата на Национална спортна академия.

Талантливи деца от всички области в България ще се включат в спортни активности, щафетни игри, художествен пленер на тема „Пейзаж“, „Натюрморт – Рецептите на баба“, свободно избираема тема и др.

Национална асамблея „Децата на Земята“ се организира за първи път и ще се проведе в Международния ден на детето 1 юни в София, съобщават от Пресцентъра на Областна администрация Габрово.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.