Габрово е първата дестинация в най-новата поредица на „България на длан“ (ВИДЕО)

Габрово е първата дестинация, за която инициативата „България на длан“ засне видео в новата си поредица „По пътя на историята с ŠKODA“.

„ГАБРОВО! Това е името на първата ни дестинация и сме много щастливи, че именно от тук ще започнем това пътуване назад през годините. Тук в полите на Балкана ще се потопим в магията на Етъра, ще посетим Интерактивния музей на индустрията, ще ви разходим до Соколския манастир и ще ви покажем Дома на хумора и сатирата.

Постарахме се в рамките на само 8 минути да съберем есенцията на Габрово, но трябва да знаете, че тук има толкова много за разглеждане, че не е възможно да обхванем всичко толкова бързо. И най-добре е просто да го посетите!“ – споделят от „България на длан“.

Видеото от Габрово е заснето със съдействието на Община Габрово.

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.