БГ Радио на гости в Габрово за Карнавала

БГ Радио в Габрово © „Любими песни за любими хора“

БГ Радио и предаването „Любими песни за любими хора“ ще се излъчва директно от Столицата на хумора и сатирата Габрово в дните преди Карнавала. Мобилното студио на „Любими песни за любими хора“ и водещият Наско Стоянов ще посрещат гости в Габрово за втора поредна година.

От 15 до 20 май, всяка вечер между 17 до 20 часа, на живо от центъра на Габрово, Наско ще се погрижи да изпълни всички музикални поздрави, с най-хубавите български песни.

Габровци посрещат любими музиканти, актьори, телевизионни водещи

Звездни гости на „Любими песни за любими хора“ ще бъдат Николо Коцев от група „Кикимора“, актьорите Станимир Гъмов, Стефан Рядков, Иван Петрушинов и телевизионната водеща Диана Любенова. Всички те ще споделят в ефира на БГ РАДИО най-веселите си истории и преживявания свързани с Габрово.

Слушателите на БГ РАДИО ще научат всичко най-интересно около организацията на празника от домакините в Габрово – кметът Таня Христова и Иван Минчев – сценарист и режисъор на традиционния карнавал.

На 20 май, към празника се присъединяват и лицата на БГ РАДИО – Симо, Боги, Лора и Деси, които ще бъдат водещи на карнавалното шествие под наслов „Да изкукуригаме от смях“.

Звездите на БГ Радио с концерт в Габрово

На 20 май, от 19:30 ч., за първа година ще се проведе концерт „Звездите на БГ Радио под звездите на Габрово“ на площад „Възраждане“. В концерта ще участват изпълнители – победители в различни категории от Годишните музикални награди на БГ Радио през годините. На карнавалната сцена на площада ще излязат Pavell & Venci Venc, Графа, Михаела Филева, Ъпсурт.

Светлинно шоу на 6Fest в карнавалната вечер

Веднага след концерта на звездите на БГ Радио, от 22:45 ч. на 20 май, на сцената на площад „Възраждане“ ще видим уникалното светлинно представление “Light it UP“ на „Цирк Де Ла Люлин“. То е част от програмата на Международен фестивал за градски изкуства и щастие „6Fest“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“, финансиран по програма Култура на Община Габрово. Цялата програма на 6Fest и повече за участниците може да научите от сайта www.6fest.gabrovo.net  и Фейсбук събитието тук.

О 23.30 ч. на 20 май на сцената на площад „Възраждане“ започва концертът на рок групата Б.Т.Р.

Вижте пълната програма на Международния фестивал на хумора и сатирата в Габрово 19-21 май

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.