Куклен театър в АИР Боженци

АИР „Боженци“ кани малки и големи на куклен театър по случай 1 юни

Куклен театър в АИР БоженциКуклен театър на открито подарява за своите посетители АИР „Боженци“ по случай 1 юни Деня на детето.

В двора на къща музей “Баба Райна” на 31 май ще бъдат представени две постановки -„Семейната скъпоценност“ от 11:30 часа и „Измък примък“ от 13:00 часа.

Входът е свободен за всички, желаещи да видят представленията на куклен театър „Айра“, информират от архитектурно-историческия резерват край Габрово.

Още празнични събития за 1 юни:

Вижте събитията в програмата за Международния ден на детето 1 юни в Габрово

Детски празник за 1 юни в Музейния детски кът на АЕК „Етър“

Categories Култура
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.