Фотографът Радослав Първанов представя „Аз съм Българка!“ в Габрово

Проектът "Аз съм Българка!" на Радослав Първанов в Габрово

Проектът „Аз съм Българка!“ на Радослав Първанов в Габрово © „Аз съм Българка!“

 

Младият габровски фотограф Радослав Първанов ще представи своя национален фотопроект „Аз съм Българка!” и в Габрово. След премиерната изложба в София, гостуванията в Народното събрание в София и в други градове у нас, дойде време и на родното Габрово. Изложбата ще бъде открита на 26 ноември 2017 г. от 12:00 ч. в „Тера Мол“ – Габрово, сподели за Габрово Daily Радослав Първанов. Поводът е осмият рожден ден на търговския център.

Ще се пренесем във възрожденска България

На откриването ще се състои и премиерата на клипа, който Радослав Първанов създава специално за хронологията на снимките. С него ще ви пренесе на място в деня и часа на снимките. 20 българки и 2 деца, 28 сюжета, 37 места. Разказът ще бъде пълен, защото заедно с фотосите, филмът и авторът ще се постараят да ви пренесат в една наистина възрожденска обстановка.

Гледайте трейлъра на филма „Аз съм Българка!“ тук:

Изложбата е специално създадена за габровския търговски център. Представянето ще се състои в Café Terra View на етаж 1, изложбата ще бъде на същия етаж.

КАКВО СПОДЕЛИ РАДОСЛАВ В СПЕЦИАЛНОТО СИ ИНТЕРВЮ ЗА ГАБРОВО DAILY ПО-РАНО ТАЗИ ГОДИНА

Радослав Първанов: Имам идея за проект „Аз съм Българка, аз съм от Габрово!“

Очаква ни автентична българска обстановка в съвременна търговска сграда. Радослав Първанов обещава да се почувствате истински и горди българи и да се докоснете до историята и традициите ни, до красотата на българката и пленяващите цветове и детайли на автентичното българско народно облекло. По един различен начин ще видите една различна България, такава, каквато можете да откриете по всяко време, но и непозната, защото фотографът се е постарал да заключи непознатото и любопитното в своите фотографии.

Експозицията ще остане в търговския център до 31 януари 2018 година.