28-годишен изпочупи стъкла във входа на жилищен блок в Габрово посред бял ден

28-годишен габровец е бил задържан като вероятния извършител на погром във входа на жилищен блок в Габрово, съобщават от ОД МВР Габрово.

На 18 януари в 11:37 часа 48-годишна габровка позвънила на тел. 112, за да съобщи за неизвестен, който хлопа по вратите на входа, в който живее тя. На място незабавно е изпратен полицейски екип. Униформените установили, че стъклата на входната врата на блока са счупени. Натрошени били четири стъкла на общи тераси в междустълбищното пространство и увредена входната врата на един от апартаментите.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването се провежда под надзора на районната прокуратура.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.