22-годишен от Габрово опита да убие 18-годишния си брат след скандал

Снимката е илюстративна. Pixabay

22-годишен мъж от Габрово направи опит да убие 18-годишния си брат след семеен скандал, съобщават от ОД МВР Габрово. Младежът е открит от майка му в безпомощно състояние в една от стаите на семейното жилище, с прорезна рана в областта на шията. 48-годишната майка подала сигнал в полицията на 26 юли около 4:30 часа сутринта.

Младият габровец е откаран в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ Габрово. Настанен е в хирургично отделение, без опасност за живота.

Нападателят е привлечен като обвиняем за извършеното престъпление и е задържан за 72 часа.

Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Габрово.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.