Вандали счупиха ново информационно табло на градския транспорт в Габрово

Едно от новите електронни информационни табла на градския транспорт в Габрово е строшено от неизвестни вандали, съобщават от Община Габрово. Таблото се намира на автобусна спирка „Буря“ до парк „Маркотея“.

Общо 104 електронни информационни табла са поставени на автобусните спирки в Габрово. Тяхната цел е в реално време гражданите да узнават след колко време ще пристигне автобусът. В момента системата е в процес на разработка.

Община Габрово е сигнализирала за вандалското посегателство в Районното управление на МВР Габрово.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.