Непълнолетни откраднали 130 кг дини в Габрово

Снимката е илюстративна. Pixabay

Полицията установи крадците на около 130 кг дини в Габрово. Кражбата била извършена на 16 юли пред магазин за плодове и зеленчуци в града.

Като извършители са уличени младеж на 18 години и две непълнолетни момчета, всички от Габрово, посочват от МВР Габрово.

От полицията не уточняват какво се е случило с откраднатите дини и къде точно се намира магазинът.

Кражба и в село Орловци

За периода 1-4 август неизвестно лице влязло с взлом в къща в с. Орловци и откраднало храсторез и бормашина. По случая е започнато досъдебно производство по чл. 195 от НК.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.