Нападнаха мъж посред нощ на улицата в Габрово

32-годишен жител на Габрово е бил нападнат през нощта в района на ул. „Д-р Тота Венкова“. Пострадалият е подал сигнал на телефон 112 в 00:45 ч. на 2 февруари, съобщават от МВР Габрово.

Мъжът е бил ударен от непознато за него лице от мъжки пол в областта на главата с твърд предмет. В следствие на удара той е получил фрактура на кост в лявата част на черепа, но е без опасност за живота.

Криминалистите от полицейското управление в Габрово са установили и задържали за срок до 24 часа трима жители на Габрово на възраст 23-27 години, чиято съпричастност с извършване на престъплението се изяснява в момента. Процесуално-следствените действия по случая продължават под надзора на Районна прокуратура – Габрово.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.