Мъж от Габрово нанесе побой над жена, задържаха го

48-годишен мъж от Габрово е задържан за нанесен побой над 30-годишна жена от Габрово. Инцидентът е станал около 17:30 ч. на 21 ноември, съобщават от ОД МВР Габрово.

Образувано е досъдебно производство по чл. 129, ал. 1 от Наказателния кодекс за причиняване на средна телесна повреда. Наказанието за това престъпление е лишаване от свобода до шест години.

Разследването продължава под надзора на Районна прокуратура.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.