Мъж от Габрово е в ареста за нападение над жена

Снимката е илюстративна. Pixabay

Обвиняемият С. Б. е задържан по искане на Районна прокуратура Габрово за нанесена телесна повреда на жена по хулигански подбуди.

Обвиняемият е осъждан, включително и за причиняване на телесна повреда. Съдът е приел, че той може да извърши друго престъпление и да се укрие.  Мярката за неотклонение „задържане под стража“ на Районен съд Габрово подлежи на обжалване пред Окръжен съд Габрово.

На 7 април 2019 г., около 19:30 часа, в заведение в централната част на Габрово, обвиняемият причинил лека телесна повреда на жена от града, съобщават от пресцентъра на Окръжна прокуратура Габрово.

Припомняме, че този инцидент е от същия ден, в който няколко часа по-късно трима души нападнаха и биха продавач в магазин на ул. „Николаевска“ в Габрово. Четете повече тук.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.