Мъж загина при катастрофа на пътя София – Варна край Севлиево

Мъж загина при катастрофа между лек и товарен автомобил на главен път София – Варна, на около километър след сградите на „Идеал Стандарт“, в посока Варна. Сигналът за инцидента е получен около 14:00 ч. на 22 ноември, съобщават от ОД МВР Габрово.

При десен завой 48-годишна жена от София, водач на лек автомобил, губи контрол над управляваното от нея моторно превозно средство, навлиза в насрещното платно и се удря странично с дясната част в движещ се в посока Варна товарен автомобил с прикачено към него полуремарке, управляван от 52-годишен водач от град Левски.

Шофьорката на лекия автомобил е с фрактура на таза и е настанена за лечение в ортопедично отделение на болницата в Севлиево, без опасност за живота. При инцидента обаче, на място е починал 74-годишен пътник, който пътувал на задната седалка на лекия автомобил.

Пробите за алкохол и на двамата шофьори са отрицателни.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.