Откраднаха телефон, таблет и 80 л ракия на възрастна севлиевка

Снимката е илюстративна. Pixabay

От жилището на 62-годишна жителка на Севлиево са откраднати мобилен телефон, таблет и около 80 литра ракия, съобщават от ОД МВР – Габрово. Жената подала сигнал в полицията в града на 26 юли вечерта.

На местопроизшествието е извършен оглед, при който криминалистите са установили, че престъплението е извършено от около 8:45 часа на 26 юли до 18:30 часа на същата дата. Според полицаи неизвестен е проникнал в къщата на заявителката през незаключена врата.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването, по което се провежда под надзора на прокуратурата в Севлиево.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.