Крадец отмъкна 5 л домашна ракия в габровско село

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

Неизвестен извършител проникнал в имота на 60-годишна габровка в с. Малини и откраднал велосипед, 5 литра домашна ракия,   касетофон, инструменти и 3 разклонителя по 3 и 5 метра. Сигналът е получен в РУ Габрово на 31 октомври 2018 г., съобщават от МВР Габрово.

Извършен е оглед на местопроизшествието. В РУ Габрово е заведена преписка за извършено престъпление по чл. 194, ал.1 от НК.

Полицията в Габрово работи по още една кражба. Между 17 и 19 октомври 23-годишен габровец откраднал трифазен електродвигател от гараж на ул.“Ген. Николов“. Започнато е досъдебно производство за престъпление по чл.194, ал.1 от НК.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info