18-годишен велосипедист е в болница след катастрофа на Шипченски проход

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

18-годишен велосипедист от Габрово пострада при катастрофа на Шипченския проход с автомобил с габровска регистрация, управляван от 47-годишен жител на града, съобщават от МВР Габрово. Инцидентът е станал около 12:20 ч. на 29 април 2019 г.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“ с фрактура на долна челюст, без опасност за живота. Шофьорът на автомобила и велосипедистът не са употребявали алкохол.

На местопроизшествието е извършен оглед. Причините за произшествието са в  процес на установяване. В РУ Габрово е образувано досъдебно производство.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info