Пиян 22-годишен криминално проявен е шофьорът, катастрофил в блок „Дунав“

22-годишен криминално проявен габровец е шофьорът, който се вряза с колата си в блок „Дунав“ на улица „Орловска“. Инцидентът стана на 18 април малко след 20 часа, съобщава от МВР Габрово.

Шофьорът е употребил и алкохол – тестът показал 1,45 промила алкохол. Тестът за употреба на наркотични вещества е бил отрицателен.

При катастрофата е пострадал 19-годишен жител на Габрово, спътник на водача. Той е транспортиран в лечебно заведение, където е настанен с фрактура на бедрена кост, без опасност за живота.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.