МВР Габрово залови местен телефонен измамник

Полицаи от ОД МВР Габрово са задържали 40-годишен мъж за извършена в Габрово телефонна измама в размер на 3227 лв., съобщават от полицията.

Задържаният е жител на село Скалско и е бил осъждан за предходни прояви. В хода на наказателното производство е установено, че мъжът е съпричастен и с извършването на още две измами на обща стойност 9250 лв. Той извършил измамите на територията на РУ-Севлиево в периода 24-25 юли тази година.

Наложена му е полицейска мярка за задържане за срок до 24 часа.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.