Горя автомобил в Севлиево

Личният автомобил на 53-годишен жител на Севлиево горя, докато е бил паркиран на улицата пред обитаваното от севлиевеца жилище.

Собственикът подал сигнал в Районното управление на Севлиево на 17 февруари в 1:30 ч. през нощта, съобщават от ОД МВР Габрово.

На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство. От полицията не съобщават дали става дума за умишлен палеж и кой е предполагаемият извършител. Разследването продължава под надзора на Районна прокуратура – Севлиево.

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.