71-годишен водач загина в катастрофа край Габрово, причинена от него

Полиция. Снимката е илюстративна. Pixabay

Мъж загина след катастрофа на 5 ноември на пътя след село Поповци в посока Габрово. Сигналът е получен в полицията в 17:33 ч. на 5 ноември.

71-годишен жител на с. Гледаци, Габровско, навлиза в насрещното движение на движещите се в посока Габрово с личния си автомобил „Рено Клио“. Възрастният водач се блъска челно с автомобил „Алфа Ромео 156“, управляван от 39-годишен габровец. На път за болницата водачът, виновен за катастрофата, е починал.

Водачът на другия автомобил е тестван за алкохол и наркотици, но тестовете са отрицателни.

Пиян млад шофьор катастрофира на ул. „Лазурна“ до детска градина „Младост“ в Габрово. ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК

Categories Крими
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info