„Онлайн музей на Габрово“ със специална юбилейна страница за Априловската гимназия

„Онлайн музей на Габрово“ gabrovomuseum.bg публикува специална юбилейна страница по случай 185 години от създаването на първото новобългарско светско училище у нас, чийто наследник днес е Априловската гимназия в Габрово. Честването на годишнината се състоя на 14 януари 2020 г.

Страницата ще бъде периодично обновявана с ново мултимедийно съдържание. Ако разполагате с интересни източници за Габровското училище, Априловската гимназия и образованието в Габрово, може да пишете на info@gabrovomuseum.bg или във Фейсбук страницата „Габрово – живият град“.

Посетете страницата за Габровското училище и Априловската гимназия в Онлайн музей на Габрово ТУК

Припомняме, че „Онлайн музей на Габрово“ стартира на духовния празник на Габрово 14 октомври, за да разказва за личностите, събитията и местата на Габрово от миналото. Негов създател е създателят на Габрово Daily Момчил Цонев. Gabrovomuseum.bg е част от медийната група на Габрово Daily, която включва още Онлайн енциклопедия на Габрово gabrovowiki.com, информационния портал gabrovo.net, бизнес портала biz.gabrovo.net.

Най-доброто от Gabrovomuseum.bg ще бъде представяно и в националните исторически начинания на Момчил Цонев – сайта stornik.org, кампанията “Спаси спомен” и “Стародумци”.

Categories История
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.