Таня Христова - кмет на Габрово

Кметът на Габрово Таня Христова участва в дискусия за реформата във ВиК сектора

Таня Христова - кмет на ГабровоКметът на Община Габрово Таня Христова обсъди на работна среща в Министерството на регионалното развитие продължаването на ВиК реформата и Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020 г.

Срещата с вицепремиера по икономическа политика, министър на регионалното развитие и министър на инвестиционното проектиране Екатерина Захариева се организира със съдействието на Националното сдружение на общините в Република България. В дневния ред на обсъждането са включени теми, свързани с изготвянето на регионални прединвестиционни проучвания, като основа за инвестициите в даден регион, със структурирането на ВиК асоциациите и отговорностите в процеса на инвестиционно планиране.

Categories Икономика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.