“Паралел” ЕАД - Севлиево с първа копка на нови производствени и складови помещения © Областна администрация Габрово

“Паралел” ЕАД – Севлиево с първа копка на нов обект за 27 млн. лв.

“Паралел” ЕАД - Севлиево с първа копка на нови производствени и складови помещения © Областна администрация Габрово
“Паралел” ЕАД – Севлиево с първа копка на нови производствени и складови помещения © Областна администрация Габрово

“Паралел” ЕАД – Севлиево направи първа копка на нови производствени и складови помещения. Инвестицията в обекта възлиза на 27 млн. лв. Планираното разширение предполага и разкриването на 200 нови работни места, съобщават от Пресцентъра на Областна администрация Габрово.

На новата площадка от 50 000 кв.м ще бъдат изградени 26 500 кв.м закрити производствени площи, които ще включват: модерно оборудвано хале за разкрой и конфекция на полиуретанова пяна; помещения за разширяване на производството на изделия; складово стопанство за съхранение на полиуретанова пяна; втори напълно автоматизиран склад; съвременна административно-битова сграда; машини и оборудване от най-висок технологичен клас.

„Инвестициите, които правите са инвестиции за бъдещето, помнете обаче, че в основата на всичко стои човешкият капитал. Затова наред с развитието на производството не спирайте да се грижите и за Вашите служители, за техните условия на труд“ – сподели при откриването областният управител на Габрово Невена Петкова.

Categories Икономика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.