“Паралел” ЕАД – Севлиево с първа копка на нов обект за 27 млн. лв.

“Паралел” ЕАД - Севлиево с първа копка на нови производствени и складови помещения © Областна администрация Габрово

“Паралел” ЕАД – Севлиево с първа копка на нови производствени и складови помещения © Областна администрация Габрово

“Паралел” ЕАД – Севлиево направи първа копка на нови производствени и складови помещения. Инвестицията в обекта възлиза на 27 млн. лв. Планираното разширение предполага и разкриването на 200 нови работни места, съобщават от Пресцентъра на Областна администрация Габрово.

На новата площадка от 50 000 кв.м ще бъдат изградени 26 500 кв.м закрити производствени площи, които ще включват: модерно оборудвано хале за разкрой и конфекция на полиуретанова пяна; помещения за разширяване на производството на изделия; складово стопанство за съхранение на полиуретанова пяна; втори напълно автоматизиран склад; съвременна административно-битова сграда; машини и оборудване от най-висок технологичен клас.

„Инвестициите, които правите са инвестиции за бъдещето, помнете обаче, че в основата на всичко стои човешкият капитал. Затова наред с развитието на производството не спирайте да се грижите и за Вашите служители, за техните условия на труд“ – сподели при откриването областният управител на Габрово Невена Петкова.