Експерти с безплатно обучение по предприемачество през 2019 г. в Габрово

Снимката е илюстративна. Pixabay

Безплатно обучение и консултация за бъдещи предприемачи предстоят в Габрово в първата половина на 2019 г. Организатори са Русенска търговско-индустриална камара и Българо-румънска търговско-промишлена палата.

Преди обучението ще се проведе информационна среща за представяне на проекта и условията за записване – на 29 ноември от 14:00 в Габрово, Габровска търговско-промишлена палата.

Какво ще представлява курсът по предприемачество?

Обучението ще засегне теми, жизненоважни за успеха на всеки начинаещ предприемач. Експерти ще запознаят обучаемите с методи за привличане на капитал, финансово планиране и управление на разходите, маркетинг и неговите онлайн измерения, бизнес иновации, правни въпроси. Акцент ще бъде поставен върху изготвянето на бизнес план и представянето му пред потенциални инвеститори.

След успешното завършване на курса, всички ще получат сертификат за премината подготовка по предприемачество, както и експертна помощ за реализация на бизнес идея.

Обучения ще има и в градовете Свищов, Разград, Русе, Силистра, Велико Търново и Елена, съобщават от Русенската търговско-индустриална камара. Финансирането се осигурява по европейска програма.