Експерти с безплатно обучение по предприемачество през 2019 г. в Габрово

Снимката е илюстративна. Pixabay

Безплатно обучение и консултация за бъдещи предприемачи предстоят в Габрово в първата половина на 2019 г. Организатори са Русенска търговско-индустриална камара и Българо-румънска търговско-промишлена палата.

Преди обучението ще се проведе информационна среща за представяне на проекта и условията за записване – на 29 ноември от 14:00 в Габрово, Габровска търговско-промишлена палата.

Какво ще представлява курсът по предприемачество?

Обучението ще засегне теми, жизненоважни за успеха на всеки начинаещ предприемач. Експерти ще запознаят обучаемите с методи за привличане на капитал, финансово планиране и управление на разходите, маркетинг и неговите онлайн измерения, бизнес иновации, правни въпроси. Акцент ще бъде поставен върху изготвянето на бизнес план и представянето му пред потенциални инвеститори.

След успешното завършване на курса, всички ще получат сертификат за премината подготовка по предприемачество, както и експертна помощ за реализация на бизнес идея.

Обучения ще има и в градовете Свищов, Разград, Русе, Силистра, Велико Търново и Елена, съобщават от Русенската търговско-индустриална камара. Финансирането се осигурява по европейска програма.

Categories Икономика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.