„Идеал Стандарт – Видима“ отпразнува 85-годишнината на завода в Севлиево

„Идеал Стандарт – Видима“ АД отпразнува 85-годишнината от създаването на завода за санитарна арматура в Севлиево.

На 16 ноември в Севлиево за тържественото събитие пристигнаха главният изпълнителен директор на компанията Торстен Тюрлинг и заместник-директора Йенс Хенеберг, съобщават от компанията. Домакини бяха директорите на българското дружество Ярослав Дончев и Емил Гатев. Сред гости бяха кметът на община Севлиево Д-р Иван Иванов, дългогодишни ръководители и служители в компанията.

Празникът на “Идеал Стандарт – Видима” АД събра близо 3 000 работещи в дружеството и гости, които по един или друг начин са свързани с компанията. Гостите разгледаха обновените и модернизирани производствени линии и процеси, които бяха официално открити на 19 ноември от премиера Бойко Борисов. Четете повече за визитата на Борисов в Севлиево тук.

Categories Икономика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.