Посещение на габровски фирми по време на "Европейски дни на индустрията" © Община Габрово

„ЛС Тюбс“, „Мехатроника“ и „Пластформ“ отвориха врати за Европейски ден на индустрията

Посещение на габровски фирми по време на "Европейски дни на индустрията" © Община Габрово
Посещение на габровски фирми по време на „Европейски дни на индустрията“ © Община Габрово

Три габровски фирми отвориха врати за посетители по време на Европейски ден на индустрията – „ЛС Тюбс“ АД, „Мехатроника“ АД и „Пластформ“ ООД.

Габровските производства бяха разгледани от студенти и преподаватели от Технически университет Габрово, представители на София Тех Парк, Министерство на образованието и науката, Министерски съвет и др., съобщават от Община Габрово.

Трите фирми са познати на читателите на Габрово Daily и бизнес портала biz.gabrovo.net.

„ЛС Тюбс“ АД произвежда екструдирани туби, предназначени за опаковане на висша козметика. Съвместната българо-израелска инвестиция беше открита на 15 март 2018 г.  За значителната инвестиция Николинка Хинкова, председател на Борда на директорите на компанията, беше избрана за една от първите носители на отличието „Габровец на годината“ 2018 на Габрово Daily и общността „Бъдещност за Габрово“.

Вижте репортаж от откриването на „ЛС Тюбс“ АД във видеото на онлайн телевизията на Габрово Daily – Gabrovo.net TV:

„Мехатроника“ решава различни проблеми в областта на индустрията за опаковки. Разработва и произвежда уникално оборудване – автоматични линии за производство на ламинатни туби и тубопълначни автомати за козметични и други продукти.

Пред 2015 г. Мирослав Хинков участва с видеоинтервю в проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“, създаден от Момчил Цонев. Хинков разказа за историята на фирмата и за собствената си формула на успеха, вижте видеото тук:

„Пластформ“ произвежда богата гама флакони, кутии и бурканчета, туби и капачки от полиетилен, полипропилен, поливинилхлорид и полиетилентерефталат, с приложение в различни браншове на промишлеността.

През 2015 г. Добрин Байрактаров от „Пластформ“ участва с видеоинтервю в проекта „Дестинация Успех. П.К. 5300“, вижте неговата бизнес история тук:

Повече за бизнеса в Габрово може да научите от бизнес видео портала biz.gabrovo.net – с раздел новини и видео раздел с интервюта и репортажи със съвременни габровски предприемачи.

Categories Икономика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.