Бойко Борисов откри модернизирания завод на „Идеал Стандарт – Видима“ в Севлиево

Министър-председателят Бойко Борисов преряза днес лентата на модернизирания завод за санитарна арматура „Идеал Стандарт – Видима“ в Севлиево. На откриването присъстваха и вицепремиерът Томислав Дончев, кметът на Община Севлиево д-р Иван Иванов и областният управител на област Габрово Невена Петкова.

Министър-председателят Бойко Борисов преряза лентата на модернизирания завод за санитарна арматура „Идеал Стандарт – Видима“ в Севлиево © Пресслужба на МС

През последните 3 години компанията „Идеал Стандарт – Видима“ в Севлиево е инвестирала в модернизация над 62 млн. лв., а за цялото си съществуване от 1992 г. – над 300 млн. лв. Обновяването на завода ще доведе до увеличаване на капацитета на 6,5 млн. броя продукти. В компанията работят 3200 души, а иновативните продукти се изнасят в над 100 държави.

Още новини за бизнеса и икономиката в област Габрово може да четете в бизнес портала biz.gabrovo.net, част от медийната група Gabrovo.net/ Gabrovo Daily.

Борисов инспектира и строежа на обходния път на Габрово заедно с вицепремиера Томислав Дончев. Вижте повече в новината на Габрово Daily тук.

Categories Икономика
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.