Рекламирайте за Коледа и Нова година в Габрово Daily и Gabrovo.net TV

Новинарският сайт Габрово Daily и онлайн телевизията Gabrovo.net TV предлагат ефективна реклама за Вашия бизнес. Рекламирайте при нас в най-празничния месец от годината декември.

Каква реклама можем да Ви предложим?

  • Текстова статия в нашите сайтове www.gabrovodaily.info, gabrovo.net, biz.gabrovo.net.
  • Видео в Gabrovo.net TV – видеата на Gabrovo.net TV може да гледате във Фейсбук страницата на Габрово Daily (ВИЖТЕ ГИ ТУК)

Съобразно Вашите бизнес изисквания и нужди можем да Ви предложим и атрактивни индивидуални предложения – рекламни пакети Текст + Видео + Facebook реклама.

Как да поръчате реклама при нас?

Пишете ни от каква реклама се нуждаете на имейла ни editor@gabrovodaily.info, споделете накратко какво желаете да рекламирате и оставете телефон за контакт – ние ще се свържем с Вас!

Допълнителни медийни и PR услуги

Габрово Daily предоставя и допълнителни медийни и PR услуги като фото- и видеозаснемане, разработване на уебсайтове, дигитален маркетинг, PR и реклама, дизайн и печат и др. Подробности може да прочетете ТУК.

ИЗБЕРЕТЕ ГАБРОВО DAILY ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА, ЗАЩОТО:

Ние сме най-голямата онлайн медийна група в региона

Рекламата при нас достига до максимален брой аудитория, защото Габрово Daily е водещият сайт в най-голямата онлайн медийна група в региона – Габрово Daily/ Gabrovo.net, която включва

Ние имаме най-силното присъствие в социалните мрежи

Групата Габрово Daily/ Gabrovo.net е с най-силното присъствие в социалните мрежи в Габрово. Партньорската ни мрежа достига до над 40 000 последователи във Facebook.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

За Габрово Daily

Categories За Габрово Daily
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.