„Габрово Daily“ и „Бъдещност за Габрово“ учредяват отличието „Габровец на годината“

Габрово Daily и Бъдещност за Габрово учредяват отличие "Габровец на годината"

Габрово Daily и Бъдещност за Габрово учредяват отличие „Габровец на годината“

Общественикът Момчил Цонев чрез медията „Габрово Daily“ и общността „Бъдещност за Габрово“ учредява отличието „Габровец на годината“. Церемонията по награждаването ще се проведе на 21 декември от 18:00 ч. в зала „Възраждане“ с вход свободен. Събитието се организира с подкрепата на Община Габрово и вестника на Габрово „100 вести“.

„Габровец на годината“ ще отличи достойните личности и събития на годината, добрите примери от тази година в различни сфери на обществения живот, които са намерили място и са получили значим обществен отзвук в медията Габрово Daily.

Отличието е продължение на традицията на Габрово Daily от предходните 2016 и 2017 г., когато медията представяше две обзорни класации под формата на статии – “Габровци на годината” и “Габровските събития на годината”.

„Убеден съм, че достойните личности и събития на годината в Габрово трябва да получат и достойно признание за усилията. Редакционната политика на Габрово Daily е да популяризира достойните примери на габровци, но като общественик смятам, че е време да насърчим тези съграждани и с подобно отличие в края на годината, което да се превърне в традиционно. Това е и идеята на общността „Бъдещност за Габрово“ – да подкрепя активните габровци, хората на действието“ – споделя Момчил Цонев, създател на Габрово Daily и „Бъдещност за Габрово“ и учредител на отличието „Габровец на годината“.

КОИ СА ГАБРОВЦИТЕ НА 2018 ГОДИНА – ЕЛАТЕ НА 21 ДЕКЕМВРИ В ЗАЛА „ВЪЗРАЖДАНЕ“ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ!

Следете и Фейсбук събитието за церемонията тук

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

„Бъдещност за Габрово“ прави кастинг за предприемчиви габровци