Напусна ни доайенът на габровските индустриалци Райко Райков

На 18 януари 2020 г. ни напусна доайенът на габровските индустриалци Райко Райков, съобщиха от Ротари клуб Габрово. Опелото ще бъде на 21 януари (вторник)от 11:30 ч. в църквата „Успение Богородично“ в Габрово. Райко Райков е създател на кожарската фабрика „Фулмакс 21“ АД Габрово.

Изключително ценни видеокадри с Райко Райков са съхранени благодарение на участието му през 2015 г. в проекта по идея на Момчил Цонев „Дестинация Успех. П.К. 5300“ на Сдружение „Обществен комитет „Васил Левски“ – Габрово и в партньорство с Националната Априловска гимназия.

Какъв е пътят на Райко Райков до Габрово и кожарската индустрия, каква е историята на „Фулмакс 21“ АД, каква е формулата на дългогодишния бизнес успех – за всичко това може да научите от видеото с индустриалеца:

Вижте статия за „Фулмакс 21“ АД в Онлайн енциклопедия Габрово тук

Посетете страницата в бизнес портала biz.gabrovo.net, посветена на „Фулмакс 21“ АД и Райко Райков

Categories ГабровциТЕ
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.