Баба Неда Христова – една габровка на 100 години

Баба Неда Христова от Габрово стана на сто години и посрещна рождения си ден в компанията на деца и внуци.

Рецептата за дълголетие според баба Неда е човек „да бъде в реда на живота, да бъде справедлив, да обича живота“. На младите пожелава „да са здрави и да бъдат послушни на майка и баща, башкъ на обществото, да бъдат доброволни“.

Кметът на Габрово Таня Христова също уважи столетницата и ѝ пожела да бъде здрава и да се радва на хубави и спокойни дни, споделят от Община Габрово.

Categories ГабровциТЕ
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.