Стани автор в най-новата рубрика на Габрово Daily „Ах, този арт“

Новата рубрика на Габрово Daily "Ах, този арт". Изображение: Picasso and Dali © David Vela
Новата рубрика на Габрово Daily „Ах, този арт“. Изображение: Picasso and Dali © David Vela

Габрово Daily представя най-новата си рубрика „Ах, този арт“.

Специално за нашите читатели ще публикуваме и популяризираме съвременни художествени произведения в различни видове изкуства на габровски автори или автори, представящи творбите си в Габрово:

  • поезия, проза, есеистика, публицистика
  • арт фотография
  • видео
  • музика
  • живопис и др.

Ако желаете да станете автор в рубриката на Габрово Daily „Ах, този арт“, изпратете ни творбите си на editor@gabrovodaily.info и редакцията ще ви отговори дали ще бъдете публикувани.

Животът е кратък, изкуството – вечно!

Categories Ах, този арт
Gabrovo Daily

Габрово Daily е независима онлайн медия с новини за Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна в разделите общество, икономика, образование, култура, спорт, история, изкуства и др. Габрово Daily е част от най-голямата онлайн медийна група в Габрово, която включва портала www.gabrovo.net, бизнес портала www.biz.gabrovo.net, Онлайн Енциклопедия Габрово www.gabrovowiki.com. От 2018 г. стартира и собствен онлайн телевизионен канал - Gabrovo.net TV. В края на 2018 г. Габрово Daily и общността "Бъдещност за Габрово" учредиха отличията "Габровец на годината". Медията Габрово Daily е създадена на 17 юни 2014 г. от Момчил Цонев - журналист, писател, културен мениджър, специалист по уеб и дигитален маркетинг, обявен за една от 10-те най-изявени млади личности на България за 2019 г. от Международната младежка камара. За контакти с нас и запитвания за партньорства и реклама: editor@gabrovodaily.info

error: Съдържанието на сайта е защитено от авторско право.